Helgen

Tuna Park i går och det var riktigt mysigt. Vi hittade allt vi skulle och är riktigt nöjda. Älsklingen köpte vinterskor och t-shirts. Jag köpte två par jeans och en jeansjacka. Så köpte vi wiskeyglas och lite blommor. Vi kom hem rätt skapligt och hade en riktig film eftermiddag/kväll.

I dag står städning på schemat. Inte så kul, men det måste göras. Lite senare ska vi till moster och äta. Efter det behövs det lite förberedelser inför i morgon eftersom jag har vfu då.
Allmänt | | Kommentera |

Nu står det på plus

Det bara droppar och droppar där ute. Och även om det är supergrått och tråkigt väder hänger vårkänslan kvar sen i onsdags. I morse ramlade det massa snö från balkongen. Blev skiträdd för jag satt nästan precis vid fönstret. I morgon skulle det också bli plusgrader och det är så välkommet.
Allmänt | | Kommentera |

felsms.com

Till: Nyblivet ex
Sms: Hey baby, du sög galet bra igår, önskar du kunde komma hit inatt, vill ha dig :*
Svar: Har du släppt mig på tre dagar. IDIOT

Förklaring: Skulle skicka till mitt ragg men det blev lite fel i kontaktlistan då båda heter hanna, too bad.Till: Killen
Sms: du, **** är så otroligt söt när han ler! man kan inte sluta kolla på honom >
Svar: tack! du är också söt :)

Förklaring: skulle såklart skicka till en kompis men skickade till killen som messet handlade om. Fick panik och kunde inte kolla på honom dagen efter.
Till: Dejten
Sms: Trevlig kille, verkligen, men jag tänder inte på honom. Blir nog inget. Trist.
Svar: Inget

Förklaring: Fick ett sms från en kompis där hon frågade hur det gick med min nya dejt. Skickade svaret till....just det ja. dejten....Till: Mig
Sms: Snälla ta valen!
Svar: Jag ringde upp

Förklaring: Fick detta smset väldigt sent en vardagsnatt av min kompis. Givetvis spökade T9 och hon skulle skriva "Snälla va vaken"! Blev väldigt konfunderad och va tvungen att ringa upp!
Till: Min chef
Sms: Kan inte du snälla åka och skotta vår garageuppfart om det snöar i helg? Vi kommer hem på söndag. Du kan komma och äta hos oss då.
Svar: Nej det går tyvärr inte. Jag är fullbokad hela helgen. Vart ska ni? Ha en bra helg så ses vi på måndag

Förklaring: Skickade det här till min chef istället för vår son. Värsta var att jag inte tittade till telefonen på hela helgen. Vi pratade med barnen med pappans mobil. På måndagen sa min chef "tur att det inte snöade i helgen". Jag fattade ingenting men när jag pratade med sonen om varför han inte kom och åt så fattade han inget. Han hade inte fått smset så då tittade jag i utkorgen och skämdes.
Allmänt | | En kommentar |
Upp