Leja har varit sjuk :(

Vilken helg det har varit... I fredags kväll var allt som vanligt, det var på lördagsmorgonen som allt vändes upp och ner. Leja ville gå upp rätt tidigt, hon som alltid sover så länge på mornarna. Hon och Robert gick upp och hon bajsade säkert tio gågner, eller på slutet så kom det ju inget. Hon ville inte äta heller. Dedan började hon kräkas också. Hon var ju så en gång när hon var mindre. men de var inte alls så här. Framåt eftermiddagen låg hon bara och hon kissade på sig och det kom vatten ur rumpan, hon dreglade utan att märka det. Efter ytterligare några timmar kunde hon inte ens dricak vatten utan att spy. Då blev jag riktigt orolig och vi ringe till veterinären. De tyckte att vi skulle komma så vi begav oss mot Strömsholm vid åttatiden. Tog i alla fall en timme att åka dit, det var versta regnvädret och Leja spydde i bilen. Men när vi kom dit var de jätte trevliga och de tyckte att Leja var så duktig. Men hon var ju inte alls sig själv... Hon somande nästan när de tog blodprover och röntgen gick jättebra. Och hon följde så snällt med tjejen som skulle sätta henne i sin bur. Sen var det bara att åka hem och vänta.

Dr gick faktiskt bra att sova, för vi var så himla trötta. Vaknade vid tio på söndagen. Vi hade fått direktiv att ringa kl ett om vi inte hört något och det gjorde vi. De meddelade att allt verkade bra men att de ville ha kvar henne en natt till. Vi som hade börjat göra iordning oss för att åka blev lite ledsna. Men samtidigt så kände jag mig väldigt lugn från den stunden vi lämnade henne hos veterinären. Såg ju hur dårligt hon mådde och jag vet att vi inte hade kunnat göra henne bättre. Så det blev ytterligare en natt utan vår bebi.

I dag ahr Robert åkt till jobbet, men ska bara arbeta tills lunchen. Han arbetade lite i går. Jag har pratat med vetrinären och vi ska äntligen få hämta Leja. Kl två ska vi vara där. Kan knappt vänta...
Allmänt | |
#1 - - linn & malin:

fin blogg =)

#2 - - Mia:

Nämen, lillskruttan då... Sa de vad det kunde röra sig om för fel? Hade hon råkat äta någonting tokigt tro?

Hoppas att hon piggar på sig snart!

Kram

Upp