Fika

Nu har jag lite fikapaus med blåbärspaj och vaniljvisp. Supergott! Har fått en hel del gjort och ska nog snart avsluta för i dag. Ligger till och med före i schemat.

Snart är det dags för en dusch för att hinna med det innan det innan Robert och Leja kommer. För Robert ska åka på fotbollsmatch på en gång. leja var så himla duktig i går när vi hade främmande. Det är så skönt att hon tycker om när det kommer folk och hälsar på.
Allmänt | | 2 kommentarer |

Escada

Min absoluta sommarparfym är Escadas sommardofter som kommer ut varje sommar. De är lagom blommiga och lätta och perfekta för stranden, en runda på stan eller grillningen på kvällen. Häromdagen tog min slut :) Jag har haft Moon Sparkle som är 2007 sommardoft.

Modehus/Märke - Escada
Introducerad - 2007
Doftfamilj - Blommig/Fruktig
Rekommenderad användning - Casual

Beskrivning - En somrig doft med inslag av jordgubbar, jasmin, citrus, ambra och rosor.
Moon Sparkle, EdT 50ml

Så i går skickade jag efter Ocean Lounge från 2009.

Modehus/Märke - Escada
Introducerad - 2009
Doftfamilj - Blommig

Beskrivning - 2009-års sommardoft från Escada är en fruktig, blommig och underbar doft. Doftnoter av lychee, plommon, jordgubbsmaräng mimosa, jasmin, vanilj och teak gör att den passar perfekt i sommarvärmen.
Ocean Lounge, EdT 30ml

Jag hoppas att jag ska tycka om den licka mycket...

Allmänt | | Kommentera |

Vill inte...

...sitta här framför datorn och skriva på min uppsats. Det är ju så fint ute. Till på köpet har Leja och Robert åkt till Sparreholm för att fira mors dag. De ska säkert vara ute i Roberts mormors trädgård hela förmiddagen och bara mysa. Livet är orättvist. Känns så himla omotiverat också, det här är sista grejen vi gör i år. Känner mig orolig för tentan ocskå... Men jag ska försöka göra ett ryck med uppsatsen nu. I morgon är det ju vfu, så då blir det nog inte så mycket gjort. Men jag hopas jag blir relativt klar med uppsatsen på tisdag för då får jag någon dag ledigt innan det är dags att förbereda opponering på någon annans uppsats.

Runt ett två kommer Robert och Leja hem igenoch då ska Robert iväg på fotboll. Leja och jag ska knalla över till mina föräldrar och fira mamma. Hoppas jag hinner med lite sol då. Behövs verkligen... Börjar på att se ut som en datanörd i hudtonen så mycket som jag sitter vid datorn och skriver. Tycker ändå det var ganska duktigt av mig att få ihop över tre sidor i fredags...

Allmänt | | Kommentera |
Upp