Människor

Något som roar mig väldigt är människor som retar upp sig på vad andra gör eller tycker. Det borde vara självklart att människor unde 2000-talet ska kunna ha olika åsikter. För det är väl därför bloggar, fb, twitter och allt annat finns. Man ska få uttrycka och dela med sig av sina åsikter. Bara för att jag tycker att en tex en produkt är superbara och vill visa det så ser jag inte anledningen till varför folk måste kommentera det och bevisa motsatsen för att de tycker olika. Varför kan inte jag då få vara positiv och tycka att det är bra? Det är ju inte precis så att jag kommer att ändra åsikt för att någon annan tycker olika. Nej sån är inte jag...

Ett extremt fall av såna personer som bryr sig för mycket och inte har något liv är en gubbe som bor vid förskolan jag jobbar på. När det är många barn ute och leker tar han fram motorsågen och börjar såga träd. Han ska väl ha ved antar jag. Men det slår aldrig fel... Så fort det börjar vara mycket barn utanför hans tomt så kommer han ut, med hörselskydd och börjar såga och förstöra barnens öron och lungor. Han har även klagat och skrivit till tidningen att det lät för mycket, så det har varit folk och mätt ljudnivån vid hans tomt. Det var lite över samtalsnivå då. Och förskolan fanns innan hans hus byggdes så han har ju själv valt läget
Allmänt | | Kommentera |

Onsdag

Vilken vecka det är och kommer vara... Möte i går kväll och i morgon också... Men det är bara att bita ihop... Inte kul när man är förkyld bara. 

Börjar redan tröttna på julen... Allt tjat om snö och julpynt har ju dragit igång. Själv har jag bara satt upp Ljusstakar, stjärnor och annan belysning både ute och inne. Adväntsljusstaken kom fram i söndags också. Resten tar jag upp nån vecka innan jul och då blir det en tomte eller två. Så har vi alla julbord som folk envisas med att gå på. Varför? Mammas julmat är ju ändå godast och att äta julmat fyra dagar kring jul som vi gör räcker mer än väl. Vi har tom börjat att inte ha så mycket julmat hos mina föräldrar för att det blir så mycket. Jag orkar nog inte ens äta så mycket mat så jag kommer upp i det priset som ett julbord på någon gammal herrgård kostar heller. Så mår man ju ändå dåligt och blir tjock av så mycket av den sortens mat.

Har förresten superånges för att jag inte har tränat på ett tag. Har varit förkyld jätte länge känns det som. Får se om jag hinner komma igång innan jul igen. Jag som var i så bra form... Hade tänkt att köra stenhårt innan jul så att jag kunde äta utan dåligt samvete.

I dag har jag slutat tidigt. Såå skönt. Har fixat lite här hemma och läst bloggar. Nu blir det Gossip Girl...
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

Har gått en proemand med mamma och Leja. Inte alla som går upp kl 06.45 på sin lediga dag... Men det är mycket som ska göras. Nu har jag tagit en dusch, förkylningen känns lite bättre. Vaknade helt täpt och ont i halsen. Nu ska jag snart lämna Leja hos mamma och sen gå till banken. Ska strukturera upp min ekonomi lite... Efter det blir det julbak hos mamma och i kväll middag hos Björn och Paulina.
Allmänt | | Kommentera |
Upp