Onsdag

Har känt mig helt utbränd i dag. Kom till jobbet 7.30 och får veta att all personal på ena avdelningen är borta. Tar med barnen bort till den avdelningen och börjar fixa inför frukost. Som tur kom några lite sent och sen till 8 kom en till personal. I morgon blir det likadant, fast då är man ju förberädd. Så himla tråkigt när man nästan bara kan utföra de praktiska sysslorna. Finns ingen tid över till lek och laärande. Även om de flesta barnen aktiverar sig själva så får de ju inte den pedagogiska verksamheten som de egentligen ska ha. Och vad det tar på krafterna att under en längre tid vara underbemannade. Tycker vi kunde få lite tillskott i lönen eller lite fika åtminstone för att vi klarar de här veckorna. I dag var det möte kl 16 också. Så 10 timmars jobb i dag. Men i morgon slutar jag kl 14. Hoppa satt jag orkar ta mig till gymmet då.

När jag kom hem så drack jag lite vatten och åt en mandarin och sen joggade vi alla tre. Hade ingen lust men jag är glad att jag hängde med, för det gick ju bra. Var jättetrött så det var nära att jag stannade hemma. Vi tog en extra sväng på den jag brukar jogga så det blev nog nästan 5 km i stället för 3. Jag stannade och stretchade och joggade på stället när robert tog ett extravarv på ett ställe där man kan springa runt några hundra meter. Annars orkade jag hela. Och då höll vi lite högre tämpo än vad jag brukar. Men oj vad ont jag har i benhinnorna nu...

Nu har vi ätit och nu tar Robert ut en kladdkaka från ugnen. Det är fotboll på tv så jag hänger här vid datorn. Blir nog Stylisterna, har halkat efter där.
Allmänt | | Kommentera |

Helgen

Återigen, vart tog helgen vagen? I går vaknade vi, mös och tog upp Leja i sängen och somnade om. Härligt! Sen gick vi promenad runt Djulö och avslutade den på Backavallen där Linus spelade match. Efter det blev det lite vila och matlagning följt av en sväng till Willys. Och sen blev det film mys, Gladiatorerna och för mycket godis.

I dag åkte Robert iväg på dop uppe nån stans nära Norge. Han kommer hem om en timme. Så Leja och jag har varit hos mamma och pappa. Var ett ta sen... Vi har ätit mat, spelat kort, fikat,  haft djur- och syskonbusbus som vanligt. Nu är jag nyss uppkommer från ett härligt bad och innan det blev mörkt tog vi en joggingtur. Skönt att all is är borta...
Allmänt | | Kommentera |

Träning

Träningen går bra nu. Försöker köra minst varannan dag. Kan inte säga att jag är där jag vill vara men det tar sig. Mindre än en månad kvar tills vi åker juh... Tiden går fort. Funderar på att köpa nya träningskläder på Intersport i morgon. Vill ha ett par nya långa byxor för mina som jag har och som är superbra har gått sönder. Så blir det nog några linnen också. Skulle även behöva ha nya vandringsskor.

Allmänt | | En kommentar |
Upp