Leja

Vet inte så mycket än men Leja har ev problem med ena armbågen. Hon haltar ibland och har vi otur kan det bli operation. Är så himla svårt att ta till sig och smälta det här, så gårdagen var inte så munter, och två timmar av den spenderades på Djurkliniken.

Men oj vilka stolpskott som jobbar där. Vi fick träffa flera olika av personalen och det var väl en tjej som jag tyckte var bra. De som driver stället är ju inte mycket att ha. De kan inte svara på de frågor man har och ger aldrig några konkreta svar. Sen att berätta om en Rottweiler som hade problem med armbågen och fick avlivas är väl inte direkt det man vill höra så fort man kommer in med sin haltande Rottweiler. Eller att Leja får lugnande srutan i korridoren och får ligga där aslänge för att sedan bli buren in till röntgen (inte det lättaste när hon väger 46 kg). Det går ju så fort så varför inte göra det när hon ligger på britsen. Hon hoppar ju så snällt upp om man säger till.

Aja vi ska alla fall få ett brev av dden snälla tjejen med lite olika alternativ. Det är ju jobbigt framförallt eftersom hon är så ung och ska leva med det här x antal år till. Bara att hoppas att hon inte märker av det. Det positiva är ju att hon är pigg och springer som en galning och hoppar i skogen om hon får chansen.
Allmänt | |
Upp