I gårAllmänt | | Kommentera |

I dag


Snott en tomat från kylen
Mys med trötter

Ännu mera trött
Efter babysimmet stannade vi och tittade på kossorna

Provkör med pappa
Allmänt | | Kommentera |

Valborg

Man är trött i dag och jag med för den delen. Mina två sista lediga veckor har inte varit så lediga. Men men. A kan ju sova i alla fall. Han somnade i min famn 2 timmar efter att vi gick upp. Det händer typ aldrig att han somnar så. Men vi skulle sätta upp lappar om vår FitCamp så det blev en promenad i alla fall. Han sov mer än en timme och jag fick väcka honom när vi skulle åka till babysimmet. Sista gången för mig. Har nog inte fattat det än. Sen så känns det som att vi är rätt "färdiga" med det. Har ju snart gått 4 gånger 8 veckor. A var 5 månader när vi började. Just nu är han inne i en klängperiod. Så han vill mest sitta i vår famn och titta på alla andra. Så han lär sig inte så mycket just nu. Men det har varit jättebra att gå så länge annars. I början började A grina när det kom vatten på huvudet. För några veckor sedan slängde han sig i vattnet. Fast nu är han som sagt mer reserverad. 

Efter babysimmet blev det lunch och lite fix. Sen en omväg för att sätta upp lite fler lappar och sedan till mina föräldrar. Mamma var barnvakt och jag åkte till gymmet och tog en dusch. Ja jag hade nämligen inga träningsbyxor med. Kändes piss just då men jag ska ju träna i morgon. Kom tillbaka till mamma och A sov fortfarande. Han sov ca 2,5 timmar och då tog jag in honom så att han vaknade. När vi kom hem till hand pappa så hade jag fått leverans från Herbalife så jag gick iväg med A och en beställning och R hämtade pizza. Efter det har A levt rövare här hemma tills han slocknade i soffan. 

För mig har det blivit sent, väldigt sent två kvällar. Jag har inte kännt mig trött och har haft lite jobb att göra. Men i dag har jag känt mig trött, vilket är ovanligt. Och har även haft lite huvudvärk till och från några dagar. Så i dag blir det tidigt i säng (ligger där nu). R tittar ändå på fotboll. Så skönt. Tog tom ett halvt glas vin förut. Behöver varva ner på kvällarna. Glömmer det ibland med allt som finns att göra. 

I morgon är R hemma. Jag ska träna på förmiddagen. Ska bli kul, min kollega Pauliina har ett extra blandpass eftersom hon varit instruktör i ett år. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp