Söndag

Robert och Alexander är lite förkylda. Och i går natt var Alicia nästäppt för första gången. Fick ligga med hennes huvud på min arm halva natten, annars kunde hon inte sova. Så jag sov knappt och fick ont i nacken. Dessutom skulle vi iväg på morgonen på Teamträff. Alicia sov hela tiden. Vaknade knappt för att äta. Efter det var vi och handlade. När vi kom hem var huset fullt. Robert hade kompisar där varav en har barn. Så Alexander och Emanuel lekte järnet. 

Alicia var vaken flera timmar på kvllen och fick ont i magen. Hon blev jätteledsen när det började bli dags att lägga sig. Hoppas att det inte blir kolik som för Alexander. Hon fick en flaska och somnade efter många om och men. Sen sov hon i över 4 timmar. Tror hon var både jättetrött och jättehungrig. 
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

Blev en heldag hemma. Så skönt... Alicia sov jättedåligt i natt men eftersom Alexander sov borta så kunde jag gå in med henne till robert så jag fick sova några timmar. 

Alexander har börjat titta på Scooby doo. Han älskar det. Monster med i varje avsnitt, så det passar honom. 

Mys med Alicia.  

På kvällen åkte R och tränade. Så jag skulle lägga A själv för första gången med båda barnen hemma. Gick hur bra som helst. Alicia sov hela tiden så jag och A fick lite mystid. 


Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

Fick lite sovmorgon i dag. I går gav vi ersättning till Alicia dör första gången. Hon har så ont i magen på em/kvällen och ibland på natten. Då kommer hon inte till ro och får sova ordentligt. Och då orkar hon inte äta tillräckligt efter det. Vilket innebär att hon vaknar och vill äta ofta och sover oroligt. Och jag sover ännu mindre. Och det gick jättebra. Hon blev riktigt mätt och somnade själv efter det. Vilket typ aldrig hänt. Hela natten sov hon längre pass och åt bättre. Pressade mig själv med amningen när Alexander var liten och tänker inte vara lika hård mot mig själv nu. Vi testar ett tag med ett mål ersättning om dagen ett tag så får vi se om det blir ett till sen när vi är ute mer på roligheter. Robert och Calle har skruvat hyllor i dag. Har ju ett rum från badrummet som  går att göra till antingen bastu eller dusch. När barnen blir äldre kanske det är bra med en till dusch men nu fungerar det mer som förråd. Så nu blir det lite mer ordning. 

När vi åt lunch så somnade Alicia själv i babysittern. 


Hon vill verkligen vara med. La henne i vårt sovrum på fm. Då vaknade hon. Men i soffan när A lekte, skrek och hade sig kunde hon sova. 

På em så testade vi nya mataffären här i stan. Matpiraten. Supervirrigt när vi inte visste hur vi skulle skriva listan plus att vi inte hittade därinne. Det fanns väl både för och nackdelar. Vissa grejer fanns det mycket alternativ av. Vi handlar ju på Willys för det mesta. Och jämför man så var Matpiraten bättre på ekologiska varor, glutenfritt, nyttiga alternativ och godsaker när man vill lyxa till det. Men jag blev riktigt besviken på utbudet på barnartiklar. 

Alexander har åkt till farmor och ska sova där. Så vi har en lugn kväll med kex, ost och godis. 


Allmänt | | En kommentar |
Upp