En fotbollskväll

I kväll är pappa och bror här för att kola på fotboll med Robert. Eftersom jag inte är det minsta intresserad så passar jag på att plugga i stället. Och det behövs, för känner jag mig själv kommer det inte hända så mycket på den fronten i påsk. Men det får det vara värt. På fredag ska vi ju hälsa på bebis. Lördag blir det svärmor och söndag min familj. Det ända vi behöver fixa med är lite matsäck till bilresan på fredag och förrätter tills på söndag.

I morgon ska jag nog sätta ut påskfjädrar i busken utanför dörren. Var bra tur att jag inte gjorde det i dag för det har ju regnat. Blir inga fins fjädrar då... Är hemma i morgon, men det känns som att det kommer bli en stressig dag i alla fall. Ska helst bli klar eller nästan klar med examinationsuppgiften till vfu:n, planera och läsa de första kapitlen inför statistikkursen, sola, äta med broder, pynta med fjädrar och lite andra smågrejer.

Hittade de här bilderna på kenneln som vi ska köpa vår valp ifråns hemmsida och konstaterade att vi förmodligen inte kommer komma hem på fredag. För vem kan motstå de här gullegrisarna? Synd bara att vi inte vet vem som är vår...

Allmänt | | En kommentar |
Upp