Paus

Har just nu en timmes välförtjänt paus. Känns som att både helgerna och veckorna går i ett. Det händer saker hela tiden.

Denna vecka började med jobb till 16, som vanligt och sen ner en sväng på stan med Linus. Efter det åt vi mat och sen drog jag till gymmet. Körde styrka och det gick jättebra, hade förberätt mig på det värsta eftersom jag varit genomförkyld i helgen. Efter det provade jag yogalates som är en blandning mellan yoga och pilates. Det kändes lite ovant men jag tror att det tog lagom mycket i hela kroppen. Inte så mycket träningsvärk i dag som jag trodde att jag skulle ha.

I dag åkte jag till Intersport efter jobbet och kollade på regnställ. Hittade ett som jag ska köpa en annan dag när jag har mer pengar med. I stället blev det nya träningsbyxor och ett träningslinne. Var även på djuraffären och på Ica Maxi och hämtade paket från Skopunkten. Tre par nya skor... :) Nu sitter jag och äter sushi och pustar ut. I kväll blir det core och sen simning. Gruppträningen på gymmet drar igång denna vecka och jag vill ju prova allt innan jag bestämmer vad jag ska satsa på.

I morgon tror jag att det var yoga jag har bokat och förhoppningsvis blir det ett styrkepass innan det. Har även bokat tid hos frissören för att bli vithårig igen och snygga till frisyren också. Och som det ser ut nu blir det tjejkväll på fredag :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp