En fotbollskväll

I kväll är pappa och bror här för att kola på fotboll med Robert. Eftersom jag inte är det minsta intresserad så passar jag på att plugga i stället. Och det behövs, för känner jag mig själv kommer det inte hända så mycket på den fronten i påsk. Men det får det vara värt. På fredag ska vi ju hälsa på bebis. Lördag blir det svärmor och söndag min familj. Det ända vi behöver fixa med är lite matsäck till bilresan på fredag och förrätter tills på söndag.

I morgon ska jag nog sätta ut påskfjädrar i busken utanför dörren. Var bra tur att jag inte gjorde det i dag för det har ju regnat. Blir inga fins fjädrar då... Är hemma i morgon, men det känns som att det kommer bli en stressig dag i alla fall. Ska helst bli klar eller nästan klar med examinationsuppgiften till vfu:n, planera och läsa de första kapitlen inför statistikkursen, sola, äta med broder, pynta med fjädrar och lite andra smågrejer.

Hittade de här bilderna på kenneln som vi ska köpa vår valp ifråns hemmsida och konstaterade att vi förmodligen inte kommer komma hem på fredag. För vem kan motstå de här gullegrisarna? Synd bara att vi inte vet vem som är vår...

Allmänt | | En kommentar |

Onsdag

Känner mig bättre i dag. Lite ont i halsen och snuvig bara. Vi jobbade på med historian i dag också. Köpte tavlor och påskägg på väg till tågstationen i Norrköping. Bilder kanske kommer sen. Nu ska jag plugga och drick kaffe.

Snart är det dags! På fredag åker vi ner till vår valp... :)

 

Allmänt | | Kommentera |

felsms.com

Till: Brorsan
Sms: Jag vet att det skulle vara konstigt men om jag skulle vilja skulle du då vilja ligga med mig. Alltså om ingen skulle få reda på det. Det låter ju helt knäppt men skulle du?
Svar: Det är fan det mest störda jag varit med om. Har du tänkt på det här länge?

Förklaring: Jag hade tänkt på det där länge, men inte med brorsan utan med en killkompis som jag har känt sedan vi va små och bott grannar med.

Till: One night stand
Sms: Det visade sig att jag fått löss. Bäst du kollar dig också. Kram /Mickan
Svar: Men ditt sunkiga lilla luder. Har jag fått äckliga flatlöss då jävlar.

Förklaring: På min sons dagis hade löss spridit sig. Även till min son och sedan mig. Nu var smset menat till min vännina som har en dotter på samma dagis. Jag försökte förklara för han som fick smset. Men han trodde mig inte.
Till: Mig
Sms: Om jag va dig skulle jag bjuda henne på en romantisk middag med champange och grejer, det brukar Sara uppskatta, good luck!
Svar: Haha, vem är det du ljuger för?

Förklaring: Min kille skickade det här till mig. Han skulle ge tips till nån polare som skulle få till et med nån tjej :) Grejen är att min kille aldrig lagat en romantisk middag till mig med champange haha. Han ljög.
Till: Mig
Sms: I miss you so much, my vanilla darling!<3 Kiss from your chocolate Tyra Bankes girl! I love you!
Svar: Ehm say whaaat?

Förklaring: Fick ett sms ifrån ett random nr och jag förstod ingenting. Sen fick jag svar ifrån en Mialy att hon saknade mig och älskade mig :S någon som fått fel nr
Till: Chefen
Sms: Kanske det är dags i helgen att du träffar mina barn. Ska vi gå på bio ihop, kanske Hajar som hajar? Om du vill alltså?
Svar: Hej! Jo, det kanske vore dags, men tyvärr så är jag upptagen med annat i helgen. /Hans

Förklaring: Jag hade träffat en ny man ett bra tag och tyckte att det va dags att han fick träffa mina barn på ett trevligt sätt. När jag skulle sända så skickades meddelandet till min chef och han trodde att meddelandet va till honom. Även fast det blev både fel och lite pinsamt så lät jag honom tro det och nämde inget om det mer.
Allmänt | | Kommentera |
Upp