Nästan sommar

Har varit ute större delen av dagen. Superskönt har det varit och jag har tom fått lite färg. Kändes inte alls jobbigt i dag som jag trodde att det skulle göra. Var ju på vfu:n i tio timmar ändå. Man jag tror att det beror på att jag bytt allergimedicin. Kände mig inte alls lika trött och så som jag brukar. Nu sitter jag framför datorn och tråkar. Framför tv:n sitter älskling, bror och pappa och kollar på fotboll. Ska fixa lite musk till Ipoden och sen lägga mig tror jag. Har lite ont i halsen och vill inte bli sjuk. Och om det är något som hjälper så är det faktiskt att sova.

I morgon är det valborgsfirande på vfu:n. Kommer nog vara ute nästan hala dagen. Sen är det grillning som gäller. Ska bli skönt att tänka på lite annat. Och så är det julånghelg efter det. Har saknat älsklingen så mycket nu när han jobbat så mycket hos sin farbror. Så det ska bli skönt att umgås med honom hela helgen. Förresten så är Busan, Roberts katt död. Inte kul :( Han har haft henne jätte länge. Men hon var ju så gammal och skruttig så man får tänka att det var bäst så för henne.
Allmänt | | 2 kommentarer |

Tisdag

Blev en runda på stan efter vfu:n fick tag på allt jag skulle och faktist inget mer. Brukar ju få för mig att jag behöver massa saker när jag väl börjat shoppa. (speciellt skor) Men i dag gick det bra. Sista anhalten blev systembolaget. Köpte massa olika cider tills på torsdag. Var tom så seriös att jag frågade om vad man skulle ha för rosevin. Brukar ju inte dricka det så ofta. Så jag hoppas att det blev bra nu. Än så länge blir det inte så många på torsdag, men det kan vara rätt skönt. I morgon bir det långdag och sen ska jag träna efteråt. Men nu är det städning som gäller.
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Nyss hemkomen från vfu och lite träning. Jätte kul på vfu:n som vanligt. Fast känner mig lite stressad inför den här veckan även om den bara är fyra arbetsdagar. Kanske är just därför... Finns så mycket som ska göras. Har helhetsansvar på vfu:n den här veckan så det blir långa dagar. I morgon börjar jag 07.00 och slutar 13.30, det är ju iof skönt. Men jag måste göra massa ärenden på stan och sen städa och planera för onsdagen. På onsdag börjar jag 08.30 och slutar 18.30. Phu vilken långa dag det kommer bli. Orkar nog inte göra ett endaste dugg när jag kommer hem. Fredag börjar jag 07.30 och slutar 16.00. Då blir det antagligen direkt hem och fixa maten till på kvällen.

Bokade tid hos Marina i dag för slingor. Fanns ingen tid den här veckan :( Hade varit skoj att hinna göra det innan valborg. Men men... Det blev nästa tisdag i stället. Det blir grillning här på valborg. Maria och Emil kommer i alla fall. Det blir premiärgrillning på tomten för oss. Mysigt kommer det bli...
Allmänt | | En kommentar |
Upp